Saturday, 27 October 2012

The Special Tribute 1



Assalamualaikum semua.


Sebelum sesi seterusnya dimulai, terlebih dahulu saya ingin menampilkan insan-insan istimewa yang sudi singgah di blog saya. Walaupun baru bermula, diharap idea dan penyampaian saya, anda boleh terima dengan baik. Take this as a tribute from me guys.. Anda yang istimewa itu adalah.....


1st)  Tn. Hj. Shahpaskal  21 October 2012  20:56 
(guys... beliaulah empunya MoM yang feymes iteww...)

2nd)  . a.k.a En. Titik  21 October 2012  21:23

3rd)  En. Khir  21 October 2012  21:33

4th)  En. Anonymus  22 October 2012  09:47 
(biskut merry)

5th)  En. Anonymus  22 October 2012  10:46 
(yang tanya suruh tidur awal ke?)

6th)  En. Anonymus  22 October 2012  01:21 
(yang suruh buat cepat-cepat)

7th)  En. Matahari Dan Bulan  22 October 2012  22:06

8th)  En. ADUSS  23 October 2012  08:11

9th)  En. Dzulfikr  23 October 2012  10:27

10th)  En. Keluang  23 October 2012  17:43

11th)  En. Anonymus  24 October 2012  00:56 
(yang salam cium tangan)

12th)  En. Abu  24 October 2012  07:01

13th)  En. Jimio  24 October 2012  20:49

14th)  En. Iswara_g  a.k.a budin  (Follower pertama)

15th)  Cik Iqin  26 October 2012  04:24

16th)   En. Niji  26 October 2012  06:39

17th)   Cik Ninja Kecik  (Follower kedua)

18th)   En. Jinggoz  27 October 2012  20:44

19th)   En. Mat Spring (Follower ketiga)

20th)  En. Anonymus  29 October 2012  04:07
(En. Ab)


THANK YOU FOR THE STRONG SUPPORT!!




Untuk pengetahuan anda, rank kat sini bukan berdasarkan favouritism okay, tapi siapa yang singgah dulu. So, jangan sedih-sedih sebab tak dapat 1st. (tak caya? gi check date and time).

Terima kasih juga kepada silent readers yang kebanyakannya dari blog Military of Malaysia (MoM) ataupun anda yang stumbled upon my blog accidently. Malah saya juga turut menjemput tetamu dari blog Mistisfiles yang jadi salah satu favourite tempat saya melepak. Banyak artikel yang menarik di situ. Tapi tak tau la kalau diorang sudi singgah ke idok ke blog saya yang sangat best ni (kan? kan? ahaha.. tak abis-abis perasan).

Sila abaikan masa yang tercatat sebab dia ikut apa yang dipanggil INTERNET TIME. Tah apa-apa tah... Dah cuba betulkan tapi apa pun tak boleh....

Kepada sesiapa yang berniat untuk komen, beri nasihat atau sentuhan idea,  sila tinggalkan nama sebagai identiti. Apa-apa nama pun tak kisah, janji yang elok-elok... 

Jadi kesimpulannya adalah :  ALL YOUR SUPPORTS ARE GREATLY APPRECIATED, WHOEVER YOU ARE, AND WHEREVER YOU ARE !!! THANKS A MILLION !!!

Okey, tu aje. Heeee.. macam mengelat, kan? Takde artikel untuk dibaca.

Yang nama ada termasuk dalam senarai di atas tu, mesti ada yang dengan excitednya pegi tunjuk kat family dan  kengkawan anda kan??? (macam tau-tau aje saya ni.  apa? tak betul ke? ahahaha.. jangan marah, gurau aje lah.. APTB)



Wassalam.






22 comments:

Anonymous said...

YEAAA!!...nama biskut merry ad...hihihi!!
mama mama mama...we want more stories...xsabau nk bca celoteh mama... ;)

~biskut merry~

niji said...

Salam...
Saya sebenornye taklah hrp nk dpt penghargaan dr ibu...hehe...tp timakasih daun kladi la ibu ek...cuma sy ni slalu brtenggek kt MoM punye Bro Tn Hj Shah tu (cuma nick sy jer lain kt situ). Smuanya sbb diri ni trasa kurang ilmu pengetahuan...tu yg sy cari, asalkan pengetahuan tu sesuai ngn selera sy...(ala2 masak lomak cili api...my feveret tuuu...)
Apapun nk menyatakan sokongan sy utk ibu...jgn lah cpt putus asa dgn kami ni anak2 ibu klu2 kami ni susah nk hadam, nk cerna sgala 'hidangan' yg ibu sajikan tu...jangan lupa, kita cuma penyampai...yg memberi hidayah...memberi kefahaman, bukan kita...tp Allah SWT.

jinggozz said...

Salam Ibu.... hehe i lyk ur ceta...strt dri MoM....hope akn bjalan dgn lancar dis blog & byk prkara akan trungkap/trkupas hehe!
dari saya peminat frm Brunei

Khir said...

Salam ibu , Teruskan usaha, semoga Allah S.W.T memberikan kekuatan serta idea untuk terus menulis.

Ibu Separuh Masak said...

Yeaaa!!! jugak...

saya saya saya.... iye, story sedang diusahakan.

Ibu Separuh Masak said...

Waalaikumsalam En. Niji..

Terima kasih kerana menyokong. Memang betul bagai dikata.

Ibu Separuh Masak said...

Salam En. Jinggoz, thank you for liking my story.
InsyaAllah, dengan sokongan anda semua, akan ada kemudahan. (tapi kalau sedang malas tak boleh nak kata apa), heee..

Anda dari brunei? bagus-bagus, my story is universal.

Ibu Separuh Masak said...

Salam En. Khir, insyaAllah, AMIN...

budin said...

eh ada nama aku...

Thanks ISM...

Ibu Separuh Masak said...

mana satu awak tu? anon eh?

sama-sama.

budin said...

#14 da....

iqin said...

haha..thanks sgt2!!..terasa dihargai biler baca blog ibu..hehe..
mmg lah sy girl..kn nme iqin..=)

Ibu Separuh Masak said...

sama2 iqin. mana tau kalau2 tersilap. jarang girl yang minat cerita2 mcm ni.

Ibu Separuh Masak said...

okay, noted. awak iswara_g rupanya. selamat datang ke blog saya yang tak seberapa ni.

budin said...

OK ISM...

antara blog yg saya follow...

http://futurephenomenon.wordpress.com/koleksi-hadis2/

http://nusanaga.blogspot.com/2009/06/daripada-forum.html

Ada apa2 yg ISM dapat x?

Ibu Separuh Masak said...

Salam En.Budin.

Saya dah jenguk-jenguk dan baca-baca sikit. Tak sempat lagi nak explore.

Jalan ke sana, saya dapat ilmu. Tapi belum ada clue-click (mungkin belum baca betul-betul). Cuma kalau anda perasan, saya menyampaikan sesuatu yang agak berbeza. Tetapi, di akhir cerita, saya pulangkan kepada pembaca untuk menilai.

jimio said...

terima kasih..

. said...

Salam ibu...
meminjam kata2 dr seorang sahabat.. Dara,MOM-'Piramid...'

Baru 'titik' sudah bernama..

Sepanjang manapun garisan,tulisan juga kehidupan ini..ianya bermula dari satu titik.

Mulakanlah titik itu dengan nama tuhan kamu,begitu juga dengan pengakhirannya.

Ibu,teruskan perjuangan.

Wassalam.

*waktu ptg d musim dingin begini,
enak sekali makan ubi rebus cicah sambal tumis sambil menghirup kopi kg panas.Alhamdulillah.

Ibu Separuh Masak said...

Salam.

@Jimio : sama-sama kasih. I throw my thanks back at you. Catch it!

@. : betul juga tu. hmmm.. semua bermula dengan satu titik... hmmm (mode fikir sambil usap dagu yang licin. maksud licin tu takde janggut laa. En. ., anda tulis komen ni masa hujan-hujan eh?

Matahari Dan Bulan said...

Hi ikin...

Nice to see u here...

Hhhehehhe

Ibu Separuh Masak said...

Salam semua.

@MDB, ketawa lain macam aje ni...
Dah jumpa geng la tu..

Matahari Dan Bulan said...

saya bachelor lagi ibu..

hhheheheh